Overhead
Variabele Opgeslagen input Nieuwe input % Van totaal
Praktijkkosten (jaarlijks) [?]Deze kosten zijn vaak breed en relatief hoog. Zeer veel verschillende zaken kunnen worden ondergebracht onder deze variabele. De financiering van het pand en de grond, verwarmingskosten, klein onderhoud, etc.. Echter mogelijk ook de kosten van auto’s kunnen hieronder vallen. Dat is een persoonlijke keus. Zo ook mogelijke verdeling hiervan over verschillende de sectoren (LH, GD of paard).

Deze kosten worden meestal omschreven op een jaarrekening als: ‘Overige praktijk kosten’.

0,00 %
Algemene reclame / nevenactiviteiten (jaarlijks) 0,00 %
Specifieke reclame / nevenactiviteiten (jaarlijks) 0,00 %
Boekhouder / financiele kosten (jaarlijks) 0,00 %

Algemene kosten (jaarlijks) [?]Deze kostenpost is toegevoegd aan het model met als doel mogelijke kosten welke niet te plaatsen zijn onder de eerder genoemde en hier op volgende variabelen toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan kosten bijkomend bij het hebben van liquide middelen in het bedrijf.

0,00 %

Verzekeringen (naast personeel) (jaarlijks) [?]Het belangrijkste punt in deze is dat dit dus NIET de verzekeringen van het personeel betreft. Dergelijke kosten moeten namelijk ondergebracht worden in het loon van uw personeel. Bij gespecificeerde jaarrekeningen wordt deze post vaak onder ‘Algemene kosten’ geplaatst gespecificeerd als ‘Verzekeringen’.

0,00 %

Totaal jaarlijkse transacties [?]Totaal van alle facturen/betalingen (pin,bank, etc.) van klanten aan de praktijk

Totaal aantal dat product geleverd wordt (jaarlijks) %

Totale overheadkosten Warning: number_format() expects parameter 1 to be double, string given in /storage/content/72/1010172/svdb.simonvandeberg.nl/public_html/costcalculator_documents/iframes/overhead.php on line 202 100%