Consulting, sparring en het sparrend consult


Wanneer u lang naar een probleem kijkt of lang vast zit in een stramien kan het nodig zijn eens met iemand over uw zaken in gesprek te komen. De keus voor een goede gesprekspartner is echter altijd een lastige. SVDB2 ziet in dat sparring en consulting breder gezien kan worden dan over het algemeen gedacht wordt. U kunt nut hebben bij een persoonlijke, brede gesprekspartner en op casus basis eens met iemand gedachten uitwisselen. Voor beiden bent u hier aan het goede adres.

Voor uw brede vraagstukken heeft SVDB2 persoonlijke touch, voor uw meer gerichte vraagstukken is er consulting. Wanneer u uw vraagstuk bij mij voorlegt ga ik mij eerst verdiepen in uw situatie.

In een verkennend gesprek ga ik zoeken naar de kern van het probleem. Mogelijk volgt verder onderzoek van mijn kant, waarna in overeenstemming met u een meeting face to face wordt geplanned. Deze op een locatie waar u zich het prettigst voelt natuurlijk, op kantoor, in 't café of bij u thuis. Zoals altijd gaat het bij SVDB2 namelijk om u en uw creativiteit.

Een recent voorbeeld van een van mijn consulten is een ondernemer die speelde met een nieuw business plan, nog in de ideeën fase. Ik werd gevraagd om te praten over de vormgeving. Dit begon als een duidelijk product, maar al snel werd ons samen duidelijk dat de passie van de ondernemer niet lag in het product wat als eerste voor ogen werd gehouden. Dat product was slechts het middel voor een compleet andere tak van sport. Door deze realisatie kan passie in het werk vastgehouden worden, de ondernemer weet nu waar zijn drive ligt.

Voor mijn consulting geldt mijn standaard uur tarief van € 35* per uur. Hierbij gaan mijn uren pas gaan tellen nadat ik mij heb verdiept in uw situatie.

Spreekt u mij als uw sparring partner aan voor een jeugdige frisse blik, voelt u zich vrij om mij te mailen of een brief te sturen voor een goede eerste indruk!

*Prijs exclusief btw. Bij de geadverteerde prijzen zijn geen voorrijkosten opgenomen.