Warning: fopen(./../log/goedgereld_bezoekers/35.172.165.64.php): failed to open stream: No such file or directory in /storage/content/72/1010172/svdb.simonvandeberg.nl/public_html/content/producten/kostprijs_compleet.php on line 11 Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/72/1010172/svdb.simonvandeberg.nl/public_html/content/producten/kostprijs_compleet.php on line 13 Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/72/1010172/svdb.simonvandeberg.nl/public_html/content/producten/kostprijs_compleet.php on line 14

Kostprijs compleet


Wilt u:
VMeer inzicht in uw praktijk financiën?
VBeter Onderbouwd Beslissen over uw prijzen?
VWerken met kennis in plaats van gokwerk?
VWeten waar u aan toe bent, geen prijs mutaties achteraf?
VPersoonlijk contact met een betrouwbare partner?
VEen partner, betrokken bij uw onderneming?
Kunt u een van deze met "Ja" beantwoorden?
Ga dan nu een persoonlijk gesprek met mij aan!
Door het steeds groter belang van kennis over de kosten in deze tijd van economische crisis, wordt steeds meer aandacht geschonken aan kostprijsberekeningen. Dat is ook niet verassend! Een kostprijs geeft immers de meest bruikbare gegevens voor het zetten van prijzen. Veel is echter onbekend over kostprijs binnen de diergeneeskunde, waardoor vaak maar grove schattingen worden gedaan of zelfs zonder enige informatie gewerkt wordt. SVDB2 geeft hierop het antwoord.

Een kostprijs is alleen een cijfer. Echter bij een kostprijs hoort een advies en een objectieve kijk. Dat is wat SVDB2 u meer biedt. De kostprijs wordt zorgvuldig met u samen berekend, er zijn namelijk verschillende keuzes verbonden aan de manier waarop dat gedaan kan worden. Vaak is dit ook afhankelijk van de voor u beschikbare informatie, bijvoorbeeld over de verdeling van uw personeelsuren.

U koopt meer dan alleen een set getallen. Persoonlijk advies op maat is waar SVDB2 voor staat. U hoeft zich dan ook niet bezig te houden met de details van een berekening, maar met het belangrijkste: wat u moet als ondernemer met deze getallen. Dat scheelt u uw kostbare tijd en energie. Download vooral ook bijvoorbeeld eens de voorbeeld offerte over kostprijsberekening.

€ 299,- Omdat ik geloof in weten wat je koopt, is de prijs voor mijn kostprijsberekening vast. Wanneer ook andere producten worden afgenomen (denk bijvoorbeeld aan rendabiliteitsbepalingen) kunnen prijzen variëren. Voor € 299,-** euro wordt uw praktijk grondig geanalyseerd en van de meest gangbare producten de kostprijs berekend. Ook de impact van die producten op uw winst, de opbouw van de totale kostprijs per product (overhead, personeel, etc.) en de combinatie met uw huidig prijsbeleid komen aan bod. Dit alles krijgt u gepresenteerd in een schriftelijk rapport en wordt persoonlijk toegelicht*. Zo is snel en duidelijk voor u inzichtelijk wat taktische management keuzes zijn.

De behandelde producten zijn (bijvoorbeeld):
  • consult (GD, LH, Paard of in overleg bijzondere dieren)
  • opname per dag per dier
  • standaard urine onderzoek
  • castratie kater, of andere diersoort
  • sterilisatie teef, hond middelgroot, of andere diersoort
  • verkoop over the counter middel
Zoals u ziet in het laatst behandelde product wordt ook gekeken naar de rendabiliteit van uw apotheek. Met de kritiek die tegenwoordig op de sector is gekomen is het nuttig te weten hoe u staat wanneer de apotheek niet meer tot uw core business zou behoren. Hoe kunt u het wegvallen van (de winstmarge op) uw apotheek opvangen?

€ 119,- Naast de bovenstaande producten kan aanvullend een, of meerdere andere productkostprijzen worden berekend. Aangezien dan verschillende werkzaamheden niet herhaald hoeven worden is het tarief voor een dergelijke bepaling lager. Wilt u bijvoorbeeld ook de kostprijs van een röntgenfoto hebben berekend kost u dit € 119,-**. Zoals u ziet denkt SVDB2 met u mee om te werken aan uw praktijk! Neem daarom nu contact met mij op voor een offerte.

*Toelichting is inbegrepen in het standaard tarief tot 45 minuten, hierna geldt het standaard uurtarief.
**Bij de geadverteerde prijzen zijn geen voorrijkosten opgenomen.