Warning: fopen(./../log/excel_bezoekers/35.172.165.64.php): failed to open stream: No such file or directory in /storage/content/72/1010172/svdb.simonvandeberg.nl/public_html/content/producten/kostprijs_flexibel.php on line 11 Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/72/1010172/svdb.simonvandeberg.nl/public_html/content/producten/kostprijs_flexibel.php on line 13 Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/72/1010172/svdb.simonvandeberg.nl/public_html/content/producten/kostprijs_flexibel.php on line 14

Flexibel voor uw praktijk


Wilt u offline uw kostprijzen kunnen berekenen dan is kostprijs flexibel zeker iets voor u. Hetzelfde onderzoek als voor mijn online app ligt ten grondslag van deze excel werkmap, waardoor de werkwijze die u al kent nu beschikbaar is voor offline gebruik.

De grootste voordelen van het gebruik van flexibel zijn, naast offline gebruik, dat u gemakkelijk meer producten kan berekenen. U vult simpelweg één keer alle vaste variabelen in en gebruikt die basis voor alle producten. Ook dat u nu gebruik kunt maken van complexe berekeningen als variabele inputs en sensitivity analyses. Daarnaast is door de modulaire opzet gemakkelijk een nieuwe kostenpost toe te voegen of een bestaande aan te passen.

Nog een bijkomend voordeel is dat het bestandstype ook werkt op mobiele apparaten en apparaten met minder krachtige/recente bouwspecificaties. Mac, Android, iPhone en -Pad, Windows en Linux kunnen uit de voeten met flexibel waardoor uw berekeningen overal beschikbaar zijn.

Daarnaast krijgt u bij de calculator een handleiding over hoe u deze moet invullen, hoe deze tot stand is gekomen en wat u met de resultaten van uw berekeningen kan doen. Voor elke stap zijn afbeeldingen van het model in de handleiding opgenomen waardoor u minder tijd kwijt bent.

€ 25,-Voor slechts € 25,- (exclusief btw.) schaft u de gebruiksrechten van het model & handleiding aan voor gebruik in uw praktijk. Gezien het werk wat u bespaart een investering die snel is terug verdient. Het inzicht dat u krijgt in uw kostprijs alleen is al voldoende rede, naast het vergroten van uw winst. Neem daarom nu contact met mij op voor een bestelling of eventuele vragen die u nog hebt.