De persoonlijke touch van SVDB2


Soms is het niet genoeg om uw eigen koers te varen zonder ruggespraak. Op andere momenten is het vooral eens nodig om met een frisse kijk uw projecten onder de loep te nemen. En soms wanneer het even tegen zit kan het goed zijn om met iemand eens even te sparren.

Het verschil zit hem er bij SVDB2 persoonlijke touch echter in het feit dat alles besproken kan worden en er persoonlijke betrokkenheid bij u en uw onderneming is. Ik bied hierin een frisse, jeugdige kijk op alles waar u het over wil hebben. Anders dan in reguliere consulting en sparring vind u bij de persoonlijke touch niet een advies op casus basis. U en uw ondernemingsvisie wordt aan de hand van gesprekken een spiegel voorgehouden. Vragen als: "Waar wilt u met uw onderneming naar toe?" "Welke rol ziet u uzelf spelen in uw onderneming en stimuleert u zo uw werknemers?" maar ook "Bent u tevreden met hoe de zaken gaan of zoekt u verandering, bijvoorbeeld in uw werk/prive verhouding?".

Ondernemen doet u met passie welke behouden moet worden, zo niet dan is het zeker tijd voor een goed gesprek! De momenten waarop wij een gesprek aangaan worden door u aangegeven, maar voor een vinger aan de pols wordt af en toe gevraagd of het niet weer eens tijd wordt met elkaar van gedachte te wisselen. Via de persoonlijke touch wordt gewerkt aan de duurzaamheid van uw onderneming, uw plezier in uw werk en u als mens.

Neem voor meer informatie, een offerte* of een informatief gesprek contact met mij op. Ik hoop u snel te spreken!

*Voor de persoonlijke touch geldt mijn standaard uur tarief van 35* per uur. Hierbij gaan mijn uren pas gaan tellen nadat ik mij heb verdiept in uw situatie! Genoemde prijs is exclusief btw en voorrijkosten.