Warning: fopen(./../log/producten_bezoekers/3.237.48.165.php): failed to open stream: No such file or directory in /storage/content/72/1010172/svdb.simonvandeberg.nl/public_html/content/producten.php on line 11 Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/72/1010172/svdb.simonvandeberg.nl/public_html/content/producten.php on line 13 Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/72/1010172/svdb.simonvandeberg.nl/public_html/content/producten.php on line 14

Producten


U kunt met alles bij SVDB2 terecht en u wordt altijd zo snel mogelijk persoonlijk geholpen. Zoals u waarschijnlijk al gemerkt heeft, kunt u meer informatie over de producten via het menu aan de linkerkant van deze website bereiken. Ook zijn er gratis diensten zoals de gratis kostprijs calculator & gratis advies.

Alle producten worden op maat gemaakt en als er geen geschikt format ligt wordt deze speciaal in samenwerking met u samengesteld. De klant staat centraal. Zo bent u verzekerd dat u koopt wat u ook wil.

Om toch vooraf duidelijkheid te geven, zijn een aantal bedrijfsvoering en economische producten van een vaste prijs en format voorzien. De totaalprijs van die artikelen zal niet veranderen wanneer een contract is afgesloten: u weet altijd waar u aan toe bent!

Wanneer u tevreden bent met de service van SVDB2 en opnieuw zaken wil doen zal er altijd gekeken worden welk werk niet dubbel gedaan hoeft worden. U gaat dus nooit twee keer betalen voor hetzelfde. Artikelen met een vaste prijs zijn: Natuurlijk worden ook bij deze producten vooraf duidelijke afspraken gemaakt wat precies de inhoud is. Het gaat immers om uw bedrijf en het vertrouwen dat u in SVDB2 plaatst! SVDB2 behandelt alle (mogelijke) opdrachten met de grootste zorg; ik sta graag voor u klaar!

Naast de bovenstaande twee producten worden nog twee andere producten aangeboden, met een vast uur tarief.
  • Sparring & consulting: alle zaken waar u als ondernemer een degelijke sparring partner bij wil!
  • Persoonlijke touch: soms dekt consulting niet waar een (beginnend) ondernemer naar zoekt: een goed klankbord voor al zijn/haar ideen en gedachten, iemand die echt mee denkt. Dat is SVDB2.
Mocht u zelf een andere dienst willen afnemen, is het altijd mogelijk om contact met mij op te nemen om een geschikte oplossing te vinden.

Naast de kosten van de afgenomen dienst kan het zijn dat, in overeenstemming met u, besloten wordt dat ik een bezoek breng aan u praktijk/thuis. Voor verschillende producten wordt dit ten zeerste aangeraden! Hiervoor worden de volgende tarieven gehanteerd, berekend vanaf mijn kantoor in Zeist:
  • Binnen een straal van 10 kilometer: 10,-
  • Binnen een straal van 10-20 kilometer: 17,50
  • Binnen een straal van 20-30 kilometer: 27,50
  • Binnen een straal van 30-40 kilometer: 37,50
  • Binnen een straal van 40-50 kilometer: 47,50
  • Binnen een straal van 50 of meer kilometer: op aanvraag, vertrek vanuit 's Hertogenbosch of Nijmegen is (beperkt) mogelijk. Neem daarom altijd contact met mij op, bij twijfel over de afstand voor een bezoek.
Deze prijzen zijn exclusief btw.